Termeni si Conditiilabyrinth-1015639_1920

1. Definitii: 1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea,
daca din context nu re
zulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand Vistim, care se afla la adresa www.vistim.ro, prin

intermediul caruia UTILI
ZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Vistim SRL prin intermediul Vistim.

Vistim: reprezinta societatea Vistim  SRL, cu sediul in com. Visina, str. Rasaritului, nr.6, jud. Dam
bovita, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J15/179/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare RO 14119126.

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii mobiup.

2. Continutul Site-ului: 2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Vistim, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Vistim ca fiind de  interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. Vistim isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. Vistim este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Vistim, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea SITE-ului: 3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii Vistim SRL: 4.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. Vistim nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate pe site-ul vistim.ro.

4.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori .

4.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.

4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.5. Vistim isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.7. Vistim nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.8. Vistim nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

4.9. Utilizarea Browserului Internet. mobiup garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 9 si Mozilla FireFox 8.